PREUS

INFO IMPORTANT:

Degut a les mesures imposades per la pandèmia del COVID, els nostres horaris, preus i ubicacions de les classes s’han vist modificats. Contacteu amb nosaltres AQUÍ per a tenir tota la infomació actualitzada.

Tarifes vàlides del 2 de setembre del 2019 al 31 de juliol del 2020. Tanquem a l’agost i tots els festius indicats a la secció ‘calendari’.

Matrícula: A excepció de la classe de prova, totes les modalitats requereixen el pagament de la matrícula que són 25 euro tot el curs, 12 euro a partir abril ó 6 euro per només juliol (caduca el 28 de juliol); inclou una assegurança personal obligatòria i un WELCOME PACK que cal recollir a la botiga Inercia presentant el rebut de la matrícula (C/ Roger de Flor 10, 08018-Barcelona) que consta de 2 samarretes, una bossa i descompte del 15% en la primera compra de patins (10% en futures compres).

 

Modalitat

Nº de Classes

Matrícula?

Preu per persona

Classe de Prova 1 No 7€ (només es pot fer 1 cop)
Classes Puntuals 1 Si 13€
Quota Mensual 4 Si 40€/mes natural (28€ el 3er,4rt,5è.. familiar)
Classe Extra mensual 1 Si 7€ a partir 5ªclasse/mes si pagat quota mensual
Abonament 10 classes 10 Si 120€ pot compartir-se amb altres alumnes matriculats
Classes Particulars 1 No 35€/h 1 alumne (per a més alumnes contacteu-nos)
Monogràfics PatinatgeVelocitat/Hoquei Línia 4 Si 65€ (4 sessions de 2h, dates a “horaris”)

Nota: compra 6 mesos consecutius de cop i paga només 35 euro per mes (estalvies 30 euro); compra 3 mesos consecutius de cop i paga només 38 euro al mes (estalvies 6 euro)

 

Clica AQUÍ per veure els nostres HORARIS

Clica AQUÍ per veure les nostres CLASSES

Aclaracions:

– No és necessari reservar però sí arribar 15 minuts abans (excepte dissabtes matins). Consulta els nostres HORARIS i el nostre CALENDARI per prendre una classe en qualsevol dels nostres centres.

– Proporcionem tot el material necessari per prendre classes totalment GRATIS (patins i proteccions excepte casc). Fins als 16 anys cal dur casc, cal dur un de propi.

– El pagament dels abonaments mensuals no suposa cap compromís de continuïtat.

– Els abonaments mensuals donen dret a 4 classes dins del mes natural (en qualsevol dels nostres centres) i no són acumulables per a un altre mes, ni transferibles a cap altra persona.

Si tens més dubtes, consulta la nostra secció de DUBTES FREQÜENTS