ON SOM

INFO IMPORTANT:

Degut a les mesures imposades per la pandèmia del COVID, els nostres horaris, preus i ubicacions de les classes s’han vist modificats. Contacteu amb nosaltres AQUÍ per a tenir tota la infomació actualitzada.

A l’Escola Oficial de Patinatge Inline treballem cada dia per seguir oferint als nostres patinadors unes condicions òptimes per a l’aprenentatge del patinatge en línia, per la qual cosa som l’única escola de Barcelona que compta amb set espais de patinatge totalment diferenciats, tres pistes cobertes, una descoberta i dos espais a l’aire lliure:

 

Pistes cobertes

Sempre hem cregut que els nostres alumnes es mereixen les millors atencions i comoditats per a que es puguin concentrar al 100% en l’apassionant aprenentatge del patinatge. Per tant, som l’única escola de patinatge a Barcelona en oferir classes de patinatge en recintes coberts amb totes les comoditats com vestuaris, dutxes, serveis, etc. Tanmateix, el fred o la pluja no ens impediran seguir les classes.

POLIESPORTIU ESTACIÓ DEL NORD

Des de 1996: una pista coberta o Indoor que dóna seguretat i privacitat als nostres patinadors, ens permet organitzar activitats sense observadors indiscrets i resguardar-nos del fred intens i del mal temps (aprendre a patinar amb pluja o sobre terra mullat és molt desaconsellable i perillós).

El Poliesportiu de l’Estació del Nord disposa de vestuaris i banys, per a donar als nostres alumnes totes les comoditats que es mereixen. Lloguer de patins i proteccions sempre gratuït.
polestnord

Ver mapa más grande

 

A la nostra pista indoor situada al carrer Nàpols 42, a l’interior del Poliesportiu de l’Estació del Nord, s’hi arriba amb els següents transports públics:

Metro Línea 1 Metro L1 (Vermella) “Arc de Triomf” sortida “C/ Nàpols” (a només 5 min. de Plaça Catalunya).
Bus Números de bus (19, 39, 40, 41, 42, 51, 55, 141 y B25) que et deixen a 2 carrers com a màxim del nostre recinte.
Bicing Hi ha una parada de Bicing just creuant el carrer, al davant del nostre centre.
Renfe Estació de Renfe “Arc de Triomf”, sortida “Nàpols”.

POLIESPORTIU CLOT DE LA MEL

Des de l’any 2011: per tal de seguir donant la màxima qualitat a les nostres classes, també disposem d’un altre espai cobert amb totes les comoditats que pot donar un espai com aquest: il.luminació nocturna, vestuaris, dutxes, serveis, etc. Així que podeu assistir també a la pista del Clot de la Mel, un espai més on podeu venir a recuperar o fer les vostres classes, també amb préstec de material gratuït.

clotdelamel3

Ver mapa más grande

A la nostra pista coberta situada al carrer Andrade 40, a l’interior del Poliesportiu del Clot de la Mel, s’hi arriba amb els següents transports públics:

Bus Números de bus (71, 192, B21, 56, 60) que et deixen a 2 carrers com a màxim del nostre recinte.
Bicing Hi ha una parada de Bicing a pocs metres del nostre centre (Gran Vía Corts Catalanes, 98)
Tram Baix Hi ha una parada del Tram Baix a pocs metres del nostre centre (Gran Vía Corts Catalanes cantonada Espronceda)

ESPORTIU MANYANET

Nou espai al barri de les Corts que combina una pista coberta amb d’altres descobertes. El centre compte amb totes les comoditats d’un espai amb una llarga trajectòria esportiva. Les classes impartides a l’Esportiu Manyanet son tant per a nens com per adults i tant per principiants com nivell mig.

Esportiu Manyanet

Ver mapa más grande

A la nostra pista coberta situada al carrer Prat d’en Rull, 6, a l’interior del Esportiu Manyanet, s’hi arriba amb els següents transports públics:

Bus Números de bus (6, 7, 33, 34, 59, 63, 67) que et deixen a 2 carrers com a màxim del nostre recinte.
Bicing Hi ha una parada de Bicing a l’Avinguda Diagonal.
Tram Baix Hi ha una parada del Tram a pocs metres del nostre centre (Av. Diagonal cantonada Pau Romeva)

LA FARGA DE L’HOSPITALET

Per fi l’Hospitalet disposa d’un centre cobert per aprendre a patinar!

Des de l’any 2012: donem classes també al centre de l’Hospitalet, concretament a la Farga. Un espai immillorable amb totes les comoditats per prendre classes de patinatge amb totes les garanties. Disposem de serveis, i préstec de material gratuït.

la-farga

Ver mapa más grande

 

A la nostra pista coberta situada al C/ Barcelona 2, a l’interior del recinte firal de la Farga de l’Hospitalet, s’hi arriba amb els següents transports públics:

Metro Línea 1 Metro L1 (línia vermella): parades “Rambla Just Oliveras” o “Avinguda Carrilet”
Bus Números de bus (12 i 52) que et deixen a 2 carrers com a màxim del nostre recinte.
Renfe Estació l’Hospitalet
FFCC Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FFCC): Estació Avinguda del Carrilet

 

Espais a l’aire lliure

Per a practicar al carrer el què anem aprenent durant el curs, des de sempre a l’Escola fem servir també dos espais a l’aire lliure, a més a més de les pistes cobertes. Els objectes personals els deixem dins el Poliesportiu de l’Estació del Nord per a que els nostres alumnes no hagin de patir per res mentre fan la classe.

BAIXADA PARC ESTACIÓ DEL NORD

classes patinatge baixada estacio nordUn espai protegit del tràfic, molt ampli i amb pendents de diferents nivells, on els alumnes més novells, i també els nens, tenen el primer contacte amb el carrer i aprenen a fer les seves primeres baixades. En aquest mateix espai els alumnes de nivell mig i avançat, milloren notablemente la seva habilitat executant-ho tot amb més velocitat i en baixada (frenades girs, salts, etc.) També és un espai que ens permet afrontar diversos obstacles i realizar exercicis molt divertits.

ARC DE TRIOMF

classes patinatge arc de trionfUna zona tancada al tràfic amb diferents elements de dificultats vàries on ensenyem a patinar per superfícies irregulars, pujar i baixar escales, salts des de diferents alçades, en definitiva tots els obstacles que trobem al patinar pel carrer.

 

 

 

 

Si necessiteu més informació siusplau contacteu-nos.