MONOGRAFIC PATINATGE DE VELOCITAT: diumenges de juny de 10 a 12h

Escrit perlatoni. Publicat aEscola Oficial de Patinatge, Esdeveniments, Última hora, Uncategorized

5L’objectiu del curs és que els alumnes coneguin les tècniques bàsiques del patinatge de velocitat, així  com mètodes d’entrenament i estiraments. Tammateix, es farà un seguiment personalitzat de cada alumne per a veure la seva evolució i demostrar-li que, amb una millor tècnica, es pot millorar l’eficiència sobre els patins. 

 
Material necessari:
-Patins: No calen patins de velocitat, però és aconsellable un patí amb rodes de 84mm o més grans, de bota baixa o semibaixa. Tanmateix, es pot fer el curs amb qualsevol patí amb rodes de, com a mínim, 80mm de diàmetre.
-Proteccions: És obligatori el casc (tipus bicicleta) i són molt recomanables la resta de proteccions (genolleres, colzeres i guants).
-Calçat esportiu.
-Roba còmoda i flexible.
-Aigua: És molt recomanable portar una ampolla d’aigua.
 
Nivell de patinatge: No cal ser un expert patinador, però es demana tenir un nivell mig per a poder aprofitar bé el curs. És a dir, dominar els patins a una certa velocitat, saber girar correctament en paral.lel i saber creuar cames a la corba.
 
Nota important: En cas de patir una lesió muscular o òssea, o patir qualsevol malaltia de tipus respiratori o cardiovascular, és MOLT IMPORTANT fer-ho saber al monitor.
 
Curs impartit per: Carles Bial
 
Lloc de celebració del curs i horari: Passeig Garcia Fària cantonada C/Lope de Vega. Diumenges 7,14,21,28 de juny de 10 a 12h (en cas de pluja es traspassa tot el programa a un diumenge més tard).
 
Inscripcions i places: És imprescindible reservar plaça. Les places són limitades. Per reservar la vostra plaça podeu fer-ho per mail a [email protected]/ fins al 26 de maig
 
Preu del curs: 65 euro curs velocitat (4 sessions de dues hores) + 12 euro de matrícula si encara no sou alumnes de l’Escola (inclou assegurança i us serveix fins al 31 de juliol de 2015 en totes les nostres classes).
 
Pagament: per transferència bancària, o presencialment a les nostres classes, fins a l’26 de maig. Compte: La Caixa 2100-0778-93-0200153790, beneficiari: associació patinatge urbà. Poseu nom de l’alumne com a remitent.
 
És una modalitat molt emocionant i assequible a tothom. Animeu-vos-hi!

 

Tags: ,