EQUIP

 

Aquest és l’increïble EQUIP de l’Escola Oficial de Patinatge Inline!

L’Escola Oficial de Patinatge Inline és l’Escola de Patinatge de referència de Barcelona, i el seu èxit es deu al seu alt estàndard de qualitat en l’ensenyament d’aquest esport, que no hagués estat possible sense la gran qualitat humana del seu fabulós equip.

TONI PLA

Toni Pla - Professora i directora de l'escola oficial de patinatge inlineToni és tota una institució en el món del patinatge en línia. A part d’haver demostrat àmpliament la seva vàlua com a jugadora i entrenadora d’hoquei línia, el seu impressionant currículum i experiència la fan un dels millors professors de patinatge a Espanya. A l’Escola s’encarrega de donar classes de patinatge a nens i també de donar classes de patinatge avançades. Breu Currículum: – Monitora titulada per I.I.S.A. – Monitora titulada per la Federació Catalana Patinatge – Campiona de Catalunya Lliga Femenina Hoquei Línia temporadas 97-98-99-2000-01-02-03-04-05 – Campiona Copa Federació temp. 97-98-99-2000-01-02-03-04-05 – Campiona d’Espanya Hoquei Línia Femení temp. 1998-1999-2000-01-02-04-05 – Entrenadora categories Juvenil i Júnior del Club Hoquei Sant Andreu. – Jugadora de la Selecció Catalana i Selecció Espanyola d’Hoquei Línia. – Patrocinadors passats: Nike , K2 , Mojo, Blood Cells, Boneless , Aero Wheels, Fila , Roxa, Rollerblade , Powerslide  – Patrocinadors actuals: Rollerblade , Inercia . – Sub-Coordinadora de les 9 edicions de la Cursa en Patins del Corte Inglés. – Sub-Coordinadora de la primera edició de la Festa Sobre Rodes.

CARLES BIAL

Carles Bial - Professor i sots director de l'escola oficial de patinatgeCarles viu el món del patinatge en línia com molt pocs ho fan. A part de la seva faceta com esportista d’alt nivell tant en patinatge de velocitat com hoquei en línia, és el creador de diversos portals d’internet dedicats al món del patinatge en línia, organitzador d’importants esdeveniments de patinatge i mil i un coses més. Sens dubte, la seva vida és el patinatge. A l’Escola imparteix classes de tots els nivells, des de principiants a molt avançats. Breu Currículum: – Monitor titulat per I.I.S.A. – Monitor titulat per Federació Catalana Patinatge – Campió Catalunya Patinatge Velocitat temporades 95-96-97-98-99 – 3er.clas. Campionat Espanya Patinatge Velocitat temp. 1998 – 6 º clas. Campionat Europa Marató Màster de Patinatge de Velocitat 2003 – Jugador i entrenador d’Hoquei Línia Club Hoquei Premià temporada 2004-2005. – Subcampió de Catalunya d’hoquei línia temporada 2003-2004 (CH Premià). – Campió de Catalunya d’hoquei línia temporada 2006-2007 (CH Sant Andreu). – Subcampió de Catalunya d’hoquei línia temporada 2007-2008 (CH Sant Andreu). – Campió de la Lliga Mediterrània temporada 2007-2008 (CH Sant Andreu). – Patrocinadors passats: Nike , K2 , Mojo, Blood Cells, Boneless , Aero Wheels, Fila , Roxa, Rollerblade – Patrocinadors actuals: Powerslide , Inercia – Coordinador de les 9 edicions de la Cursa a Patins El Corte Inglés. – Coordinador de la primera i segona edició de la Festa Sobre Rodes. – Webmaster del portal de patinatje en línia www.inlineonline.com – Webmaster del portal de patinatge freeskate www.fskportal.com – Soci fundador i Webmaster del portal de l’Associació de patinatge Rodes Sense Motor www.rsm.org

 

XAVI

Xavi Costas - professor de l'escola oficial de patinatgeXavi representa en persona la feina que realitzem a l’Escola. Ningú es podia imaginar que, quan va anar a l’escola com alumne fa diversos anys sense saber pràcticament aguantar-se sobre els patins, es convertiria primer en un gran patinador i posteriorment en un excel.lent monitor. Ningú millor que ell, pot explicar en primera persona les seves experiències com principiant a l’hora de calçar-se uns patins. Ell s’encarrega dels alumnes més principiants i de nivell mig i ajuda en moltes ocasions en les classes amb nens.

 

 

 

 

ADRIÀ

adria-monitor

Als 5 anys vaig fer una extraescolar de quads, on em vaig trencar un braç
Amb 8 llogava patins a la Vila Olimpica i anava al skate park de la Marbella a fer el que podia, sense trencarme res.
Als 10 vaig fer un curs d’iniciacio de patinatge sobre gel al Skating de Barcelona
Als 11 vaig entrar a l’escola de hockey gel del FC Barcelona, i vaig jugar-hi fins els 21 anys, arribant a la categoria senior.
Als 18 anys vaig començar a jugar a hockey linea al Sant Andreu, aquell any vam ser campions junior de Catalunya.
Als 19, jugant a Cervello, campions de Catalunya i d’Espanya junior.
Als 20, amb Sant Andreu, subcampions de Catalunya junior
Als 21, subcampions de catalunya senior, i campions de la lliga mediterrania
Amb 25 anys iniciem el projecte Zombies, participant a diferents tornejos estivals, i totes les Sparta Cup.
Actualment, els Zombies juguem la lliga catalana senior

Com ell ens comenta: “El meu principal vincle amb el patinatge es a traves del hockey, pero desde ben petit vaig trobar la practicitat de desplaçarme en patins per la ciutat, la sensació de llibertat, reactivitat i velocitat.

Hi ha un parell de plaers: jugar a hockey sobre un llac gelat en mig de la muntanya sentint com el gel es va esquerdant, i patinar per la ciutat de matinada quan no hi ha gent ni cotxes.

 

 

 

 

 

 

 

SARA

sara-monitoraMonitora titulada per la Federació Catalana de Patinatge
Jutge territorial de patinatge artístic per la Federació Catalana de Patinatge
Jutge de patinatge artístic del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona
Monitora de lleure titulada ( Fundació Pere Tarrés)
Patino des dels 5 anys, i fins l’any passat competia en la modalitat de Xou de grup gran (arribant a una 2º posició a l’International de groupe a França del 2014, i 3º al 2015) i de quartet (amb una 3º posició al Campionat de Barcelona i una 4º al campionat de Catalunya del 2014) de patinatge artístic.

Com ella ens comenta:”Des de fa més de 7 anys gaudeixo també d’aquest esport a partir de la seva ensenyança als més petits, i malgrat hagi deixat de banda el món de la competició pels estudis (grau en arquitectura), puc seguir fent el que més m’agrada i intentant transmetre aquesta motivació als que comencen a partir de les classes.

 

 

 

 

 

 

NÚRIA

Entrenadora i jutge de patinatge artístic, patinadora de competició des dels 9 anys.
Component del grup de xou El Masnou competint a nivell internacional durant 6 temporades quedant bronze mundial el 2006, campions d’europa i sots-campions del mon 2008 i plata europea el 2010.
Instructora icp2 de patinatge en línia, Patinadora in-line des del 2010, participació en 4 edicions de les 24h roller tour de calafat i a la cursa dels mistos 2016.

Com ella ens comenta:”Puc dir que directa o indirectament, dec tot el que tinc a les rodes, es pot dir que porto tota la vida patinant. Quan em poso uns patins em sento segura, feliç i lliure.