Comencem les classes de Patinatge Artístic Inline per a nens i adults. Jornades de portes obertes

Escrit peradmin. Publicat aÚltima hora

El patinatge artístic és un dels esports més complets que existeixen, combina d’una banda l’habilitat individual de cadascú amb el joc i la diversió a l’hora de practicar-lo en grup. És un esport que requereix constància per superar-se a un mateix dia rera dia, però on la satisfacció és màxima, donat que tots els èxits són fruit de l’esforç i treball d’un mateix.

El patinatge artístic in-line és una modalitat que tot just comença a practicar-se arreu, però que ja té tota una legió de seguidors i un campionat mundial en el qual destaquen països com França, Itàlia, Argentina o Estats Units, entre d’altres.
En el curs que tot just iniciem amb la màxima il.lusió i treball, el nostre objectiu és el d’obrir als nens i adults cap a un nou món de possibilitats damunt dels patins. Combinant elements del patinatge artístic tradicional amb l’estil lliure tant característic del món in-line, s’aprendran tot un ventall d’exercicis ‘acrobàtics’ i d’estil, així com salts, piruetes i diferents balls de saló reinventats pel patí in-line.
Pel que fa a l’activitat com a conjunt, podreu gaudir d’allò més fent tot tipus de formacions en grups com fileres, rotllanes, aspes i encreuaments de cara a confeccionar un ball de final de curs per posar en pràctica tot allò après al llarg de l’any i gaudir-ne amb pares, família i amics.
Per a la pràctica d’aquesta variant in-line no cal res més que el material habitual tot i que les proteccions no haurien de ser gaire aparatoses per no perjudicar la mobilitat de braços i cames. Pel que fa als patins seria convenient treure’s el fre.

L’edat no és un factor important, però sí que cal tenir un nivell bàsic, és a dir, saber anar endevant, enrera i tenir un bon equilibri sobre un patí.
El curs tindrà lloc al Poliesportiu Municipal La Sagrera, C/Hondures, 2 de Barcelona (Metro: L1 Sagrera), tots els dilluns de 19 a 20h (recinte cobert) a partir del dilluns 11 de gener fins al 26 de juliol. El preu és de 35 euro al mes, amb una matrícula de 25 euro que inclou assegurança obligatòria.
Monitor: Pere Melèndez (podeu veure el seu currículum a la nostra pàgina web, en l’apartat monitors).
Més informació a info@escolapatinatge.com/

Per als qui vulgueu provar-ho, farem jornada de portes obertes els dilluns 14 i 21 de desembre al Poliesportiu La Sagrera.  Animeu-vos!!

Trackback from your site.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Deixa un comentari