CLASSES DE PATÍ DE 4 RODES O QUAD


patins-quad-4-rodesEls patins quad o de quatre rodes estan tornant amb força ja que tenen un encant especial. Amb ells pots fer girs i moviments únics que no pots fer o que no transmeten les mateixes sensacions en patins en línia. Per aquest motiu tenim les nostres classes de patines de 4 rodes enfocades tant a adults com a nens per a que puguis gaudir d’aquesta altra manera de patinar.

Nota: De moment l’Escola no disposa de patins de 4 rodes de lloguer, així que si no en tens, els podràs llogar a la botiga Inercia de manera gratuïta.

CLASSES DE PATINATGE PER A NENS


CLASSES DE PATINATGE PER A NENSPerquè ensenyar a patinar a un nen mai serà el mateix que ensenyar a un adult, les classes per als petits es realitzen totalment a part de les dels grans i es basen en multitud d’exercicis que combinen joc i aprenentatge.
Per descomptat, els nostres monitors compten amb una llarga experiència en el tracte infantil i es serveixen de tècniques psicopedagògiques més que provades per fomentar les aptituds dels nens.

(més…)

CLASSES DE PATINATGE URBÀ PER A ADULTS


patinatgeurbaAprofitant la seguretat i la privacitat de les nostres instal.lacions cobertes, els nostres patinadors novells aprenen a girar, frenar i moure’s amb desimboltura.

A mesura que van dominant aquests conceptes bàsics se’ls prepara per sortir al carrer, on el nostre fabulòs equip de monitors els ensenyarà tècniques avançades o molt avançades que poden arribar a incloure el descens de pendents i escales. (més…)

CLASSES PARTICULARS DE PATINATGE EN LÍNIA


Recomanem les classes particulars només en el cas que no us vagi bé cap dels nostres 13 horaris setmanals o si ja sabeu patinar i voleu aprendre alguna cosa molt concreta, ja que les classes particulars es fan al carrer i el lloguer de material no està inclòs. Penseu que no us podem oferir classes particulars en els horaris que ja fem classe. Consulteu siusplau la secció “horaris” en les pestanyes superiors d’aquest mateix web.

Si voleu classes particulars perquè teniu poc o cap nivell de patinatge, no patiu, en tots els horaris hi ha nivell principiant i els nostres monitors ensenyen cada dia a alumnes que no han patinat mai, així com també us trobareu altres alumnes en el vostre mateix cas.

Consulteu-nos sobre quins horaris hi ha menys alumnes si voleu una atenció més personalitzada. En el cas dels més petits, recomanem sempre les classes en grup ja que podran fer jocs amb altres nens, socialitzar-se i aprendre jugant.

Us animem a que vingueu a provar una primera classe per només 7 euro. Podeu consultar com i quan fer aquesta classe de prova a la secció “dubtes” d’aquest mateix web.

En cas que tot i així vulgueu fer classes particulars, el preu és de 35 euro/hora per a una persona, per a més persones contacteu-nos a aquí.

RUTES URBANES EN PATINS


rutesfacilsCom a complement a les classes, a l’Escola Oficial de Patinatge Inline realitzem rutes urbanes perquè milloris el teu nivell mentre et diverteixes i passes una bona estona.

Aquestes rutes són gratuïtes i de lliure assistència per als nostres alumnes i només es requereix saber realitzar girs i frenats bàsics.

El punt de sortida es la botiga Inercia (C/ Roger de Flor 10, 08018-Barcelona), estigues atent a les nostres xarxes socials per saber-ne les dates.
(més…)

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER A COL.LEGIS


activextraescolarPatinar és un esport que augmenta la coordinació, l’equilibri, el sentit espacial i els reflexos, i per això a l’Escola Oficial de Patinatge Inline considerem que aprendre a primerenca edat contribueix molt positivament al desenvolupament motriu dels nens.

Per això oferim classes a les escoles de primària i secundària que poden realitzar:
de manera puntual, en forma de jornada teòrico-pràctica en les nostres pistes cobertes o a les pròpies instal.lacions del col.legi
de manera periòdica, una o més vegades per setmana, en aquest cas ens desplacem fins al centre que requereix els nostres serveis per a major comoditat dels seus alumnes.

No cal dir que, com tots els esports, patinar requereix pràctica i el veritablement recomanable és un aprenentatge continuat.

 

Contacta amb nosaltres per obtenir informació més detallada.

CLASSES DE PATINATGE AL CARRER


foto-classes-carrerUn cop els nostres alumnes van agafant confiança amb els patins anem, mica en mica, acostant-los a experimentar el que serà el seu mitjà natural sobre els patins: el carrer. Així, practicarem tècniques que hem après de manera segura dins les nostres instal.lacions, per aplicar-les al carrer. També practicarem tècniques que només es poden aprendre al carrer com fer baixades, baixar i pujar voreres, etc.

telefoane ieftine