how to invest in aml bitcoin nibble trading platform trading bitcoin in washington state binary options robot github oil and gas trading platform should have invested in bitcoin binary options forum wells fargo level 2 trading platform binary options paper trading best options to buy right now binary options watchdog gold digger figuring out net profit from trading crypto currency delta trading group complaints stock cash call possible make living trading crypto what is the gramma's trading strategy in crypto crypto bot trading bear market bitcoin legit miner small minimum no invest 2018 binary options success rate how to access merrill lynch edge "merrill one" trading platform 5 minute binary options straddle binary options software white label renko charts for binary options signal best bitcoin investment strategy peace options binary example of etrade account and trading platform trading platform experience registered bitcoin investment companies binary options español explicacion pasos por pasos binary options fraudsters marc principato trading crypto should you invest in bitcoin in 2018 binary options for us residents 2018 binary option tradeers best crypto curreny trading platform profit in bitcoin trading crypto trading with leverage brokers bitcoin trading terminology dasar dasar trading bitcoin chart studies bitcoin trading what are out of the money binary options centre securities trading platform how to invest in bitcoin stock in canada binary options exchange that accept us residents crypto swing trading strategies no loss atm binary option winklevoss bitcoin investment trust best binary options hedging strategy arent the augur binary options illegal markets to create bitcoin trading bot github top binary options trading signals binary options eli5 binary options brokers switzerland 33 binary options best 30 second binary options strategy free options trading software best books to learn binary options best binary options trading algorithms nadex binary options youtube scam binary options mobile app crypto trading social club 5 minute binary options straddle illinois crypto trading close option binary options how to trade binary options in canada nadex managed account best free day trading platform how to buy bitcoin and invest bitcoin fto-capital and bitcoin trading element trading crypto

Classes de patinatge i activitats en patins

Com a primera escola de patinatge a Barcelona, a la Escola Oficial de Patinatge Inline oferim el ventall probablement més ampli de disciplines relacionades amb aquest esport a Espanya:

CLASSES DE PATÍ DE 4 RODES O QUAD
CLASSES DE FREESTYLE SLALOM
ESCOLA D’HOQUEI LÍNIA
CLASSES DE PATINATGE PER A NENS
CLASSES DE PATINATGE URBÀ PER A ADULTS
CLASSES DE PATINATGE DE VELOCITAT
CLASSES DE DESCENS
CLASSES PARTICULARS DE PATINATGE EN LÍNIA
RUTES URBANES EN PATINS
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER A COL.LEGIS
CLASSES DE PATINATGE AL CARRER
FESTES D’ANIVERSARI
ACTIVITATS DE PATINATGE PER A GRUPS O TEAM BUILDING

CLASSES DE PATÍ DE 4 RODES O QUAD


patins-quad-4-rodesEls patins quad o de quatre rodes estan tornant amb força ja que tenen un encant especial. Amb ells pots fer girs i moviments únics que no pots fer o que no transmeten les mateixes sensacions en patins en línia. Per aquest motiu tenim les nostres classes de patines de 4 rodes enfocades tant a adults com a nens per a que puguis gaudir d’aquesta altra manera de patinar.

Nota: De moment l’Escola no disposa de patins de 4 rodes de lloguer, així que si no en tens, els podràs llogar a la botiga Inercia de manera gratuïta.

CLASSES DE FREESTYLE SLALOM


freestyleslalomLes classes de freestyle eslàlom són impartides per experts monitors de la matèria que de manera periòdica intenten transmetre tot el seu saber als nostres alumnes. Destaquen per ser classes de patinatge adaptades a qualsevol nivell perquè tots els alumnes puguin iniciar-se en el divertit món del patinatge eslàlom o perfeccionar la seva tècnica.

ESCOLA D’HOQUEI LÍNIA


escolahockeyVols participar en tornejos d’Hoquei en línia?

L’Escola Oficial de Patinatge Inline forma a futurs competidors, perquè part del nostre equip de monitors ha entrenat i segueix fent-ho en equips de molt renom en aquest esport.

Vols simplement practicar?

A l’Escola Oficial de Patinatge Inline també ensenyem el divertit que pot ésser l’hoquei línia, realitzant classes amenes i divertides que, a més a més, t’ajudaràn a millorar la teva habilitat amb els patins i equilibri.

Fem un curs en format monogràfic al mes de maig (4 diumenges).

 

CLASSES DE PATINATGE PER A NENS


CLASSES DE PATINATGE PER A NENSPerquè ensenyar a patinar a un nen mai serà el mateix que ensenyar a un adult, les classes per als petits es realitzen totalment a part de les dels grans i es basen en multitud d’exercicis que combinen joc i aprenentatge.
Per descomptat, els nostres monitors compten amb una llarga experiència en el tracte infantil i es serveixen de tècniques psicopedagògiques més que provades per fomentar les aptituds dels nens.

(més…)

CLASSES DE PATINATGE URBÀ PER A ADULTS


patinatgeurbaAprofitant la seguretat i la privacitat de les nostres instal.lacions cobertes, els nostres patinadors novells aprenen a girar, frenar i moure’s amb desimboltura.

A mesura que van dominant aquests conceptes bàsics se’ls prepara per sortir al carrer, on el nostre fabulòs equip de monitors els ensenyarà tècniques avançades o molt avançades que poden arribar a incloure el descens de pendents i escales. (més…)

CLASSES DE DESCENS


Un dels problemes amb què es troba el patinador novell, es el d’afrontar una baixada en patins. Es per això, que realitzem de manera periòdica, classes de patinatge especialment enfocades a afrontar amb seguretat qualsevol baixada o pendent en patins. Així mateix, realitzem classes de descens en patins per a patinadors més experts explicant totes les tècniques i fórmules per baixar un pendent amb la màxima eficiència i seguretat possibles. Aquestes classes estan incloses dintre del temari al llarg de tot el curs.

CLASSES PARTICULARS DE PATINATGE EN LÍNIA


Recomanem les classes particulars només en el cas que no us vagi bé cap dels nostres 13 horaris setmanals o si ja sabeu patinar i voleu aprendre alguna cosa molt concreta, ja que les classes particulars es fan al carrer i el lloguer de material no està inclòs. Penseu que no us podem oferir classes particulars en els horaris que ja fem classe. Consulteu siusplau la secció “horaris” en les pestanyes superiors d’aquest mateix web.

Si voleu classes particulars perquè teniu poc o cap nivell de patinatge, no patiu, en tots els horaris hi ha nivell principiant i els nostres monitors ensenyen cada dia a alumnes que no han patinat mai, així com també us trobareu altres alumnes en el vostre mateix cas.

Consulteu-nos sobre quins horaris hi ha menys alumnes si voleu una atenció més personalitzada. En el cas dels més petits, recomanem sempre les classes en grup ja que podran fer jocs amb altres nens, socialitzar-se i aprendre jugant.

Us animem a que vingueu a provar una primera classe per només 7 euro. Podeu consultar com i quan fer aquesta classe de prova a la secció “dubtes” d’aquest mateix web.

En cas que tot i així vulgueu fer classes particulars, el preu és de 35 euro/hora per a una persona, per a més persones contacteu-nos a aquí.

RUTES URBANES EN PATINS


rutesfacilsCom a complement a les classes, a l’Escola Oficial de Patinatge Inline realitzem rutes urbanes perquè milloris el teu nivell mentre et diverteixes i passes una bona estona.

Aquestes rutes són gratuïtes i de lliure assistència per als nostres alumnes i només es requereix saber realitzar girs i frenats bàsics.

El punt de sortida es la botiga Inercia (C/ Roger de Flor 10, 08018-Barcelona), estigues atent a les nostres xarxes socials per saber-ne les dates.
(més…)

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER A COL.LEGIS


activextraescolarPatinar és un esport que augmenta la coordinació, l’equilibri, el sentit espacial i els reflexos, i per això a l’Escola Oficial de Patinatge Inline considerem que aprendre a primerenca edat contribueix molt positivament al desenvolupament motriu dels nens.

Per això oferim classes a les escoles de primària i secundària que poden realitzar:
de manera puntual, en forma de jornada teòrico-pràctica en les nostres pistes cobertes o a les pròpies instal.lacions del col.legi
de manera periòdica, una o més vegades per setmana, en aquest cas ens desplacem fins al centre que requereix els nostres serveis per a major comoditat dels seus alumnes.

No cal dir que, com tots els esports, patinar requereix pràctica i el veritablement recomanable és un aprenentatge continuat.

 

Contacta amb nosaltres per obtenir informació més detallada.

CLASSES DE PATINATGE AL CARRER


foto-classes-carrerUn cop els nostres alumnes van agafant confiança amb els patins anem, mica en mica, acostant-los a experimentar el que serà el seu mitjà natural sobre els patins: el carrer. Així, practicarem tècniques que hem après de manera segura dins les nostres instal.lacions, per aplicar-les al carrer. També practicarem tècniques que només es poden aprendre al carrer com fer baixades, baixar i pujar voreres, etc.

FESTES D’ANIVERSARI


festes-anniversari

Vols fer una festa d’aniversari diferent, sana i divertida? Vine amb els teus amics i fes una classe tots plegats en qualsevol dels nostres horaris, lloguer de material inclòs.

Contacteu-nos per a escollir-ne el dia!

 

 

Reserves a:

Per mail a: latoni@escolapatinatge.com/

Si teniu qualsevol consulta o voleu condicions diferents, no dubteu a contactar-nos.

 

ACTIVITATS DE PATINATGE PER A GRUPS O TEAM BUILDING


Sou un grup d’amics, empresa o col.lectiu? (d’un gimnàs, professors d’un centre, grup d’amics, activitats per a “team building”, el què sigui!).. Us heu plantejat fer una activitat diferent i divertida tots plegats? Us oferim classes de patinatge inline, rutes guiades o qualsevol altra modalitat en grup, pel matí, la tarda, la nit, en cap de setmana..quan vulgueu! Nosaltres us deixem el material, us posem l’espai i els monitors. Animeu-vos i consulteu-nos, hi ha un món de possibilitats!

telefoane ieftine