bitcoin cash trading graph foreign exchange frauds binary options ban what trading platform can you buy ripple on? european binary option formula save options binary login what is a level 1 stock market trading platform binary options robot experience how are binary options not gambling network marketing wiki best savings account bitcoin trading trading platform compatible with mac binary options triangles does bitcoin trading close reddit crypto trading resume investopied trading platform tools definition binary options trading step by step open source online trading platform trading platform global chicago binary credit option best companies to trade options what is bitcoin currently trading right now blockchain virtual currency trading platform code how to become billionare by trading binary option spectre binary options uk bitcoin investment information trading platform interest rate on cash where is bitcoin trading at today crypto trading google sheet best crypto trading app for android can you invest in bitcoin under 18 Malaysia binary option for malaysia large american companies invest in bitcoin South Africa binary options system free binary options xtreme how much data does a trading platform use online crypto trading how to invest in bitcoin 2020 uk idiots guide to investing in bitcoin Malaysia community based trading platform trading binary options on nadex crypto auto trading software Malaysia invest in bitcoin cash or not South Africa how to invest and earn in bitcoin Malaysia books on binary option trading Malaysia 15 popular binary options brokers one best 10 binary options Singapore top options binary options best day trading platform for cryptocurrency how much money would i make investing in bitcoin bitcoin cash chart investing South Africa profit sunrise– indicator for binary options not repaint bitcoin exchange trading time South Africa what is the most popular forex trading platform India ichimoku cloud trading crypto South Africa lightspeed trading platform, 2nd level symbols Malaysia us clinets for binary options r parsnip global option binary outcome 1 how to daytrade binary options on nadex sp 500 trade binary options low deposit binary options out the money South Africa what are the benefits of crypto trading 1 minute binary options mladen what age can i invest in bitcoin India what does dekmar trading use for trading platform binary call option code Malaysia make your own algorithmic trading platform South Africa best cryptocurrency day trading platform for us citizens binary options mobile trading app maximum amount per trade in binary options

CLASSES DE PATÍ DE 4 RODES O QUAD


patins-quad-4-rodesEls patins quad o de quatre rodes estan tornant amb força ja que tenen un encant especial. Amb ells pots fer girs i moviments únics que no pots fer o que no transmeten les mateixes sensacions en patins en línia. Per aquest motiu tenim les nostres classes de patines de 4 rodes enfocades tant a adults com a nens per a que puguis gaudir d’aquesta altra manera de patinar.

Nota: De moment l’Escola no disposa de patins de 4 rodes de lloguer, així que si no en tens, els podràs llogar a la botiga Inercia de manera gratuïta.

CLASSES DE PATINATGE PER A NENS


CLASSES DE PATINATGE PER A NENSPerquè ensenyar a patinar a un nen mai serà el mateix que ensenyar a un adult, les classes per als petits es realitzen totalment a part de les dels grans i es basen en multitud d’exercicis que combinen joc i aprenentatge.
Per descomptat, els nostres monitors compten amb una llarga experiència en el tracte infantil i es serveixen de tècniques psicopedagògiques més que provades per fomentar les aptituds dels nens.

(més…)

CLASSES DE PATINATGE URBÀ PER A ADULTS


patinatgeurbaAprofitant la seguretat i la privacitat de les nostres instal.lacions cobertes, els nostres patinadors novells aprenen a girar, frenar i moure’s amb desimboltura.

A mesura que van dominant aquests conceptes bàsics se’ls prepara per sortir al carrer, on el nostre fabulòs equip de monitors els ensenyarà tècniques avançades o molt avançades que poden arribar a incloure el descens de pendents i escales. (més…)

CLASSES PARTICULARS DE PATINATGE EN LÍNIA


Recomanem les classes particulars només en el cas que no us vagi bé cap dels nostres 13 horaris setmanals o si ja sabeu patinar i voleu aprendre alguna cosa molt concreta, ja que les classes particulars es fan al carrer i el lloguer de material no està inclòs. Penseu que no us podem oferir classes particulars en els horaris que ja fem classe. Consulteu siusplau la secció “horaris” en les pestanyes superiors d’aquest mateix web.

Si voleu classes particulars perquè teniu poc o cap nivell de patinatge, no patiu, en tots els horaris hi ha nivell principiant i els nostres monitors ensenyen cada dia a alumnes que no han patinat mai, així com també us trobareu altres alumnes en el vostre mateix cas.

Consulteu-nos sobre quins horaris hi ha menys alumnes si voleu una atenció més personalitzada. En el cas dels més petits, recomanem sempre les classes en grup ja que podran fer jocs amb altres nens, socialitzar-se i aprendre jugant.

Us animem a que vingueu a provar una primera classe per només 7 euro. Podeu consultar com i quan fer aquesta classe de prova a la secció “dubtes” d’aquest mateix web.

En cas que tot i així vulgueu fer classes particulars, el preu és de 35 euro/hora per a una persona, per a més persones contacteu-nos a aquí.

RUTES URBANES EN PATINS


rutesfacilsCom a complement a les classes, a l’Escola Oficial de Patinatge Inline realitzem rutes urbanes perquè milloris el teu nivell mentre et diverteixes i passes una bona estona.

Aquestes rutes són gratuïtes i de lliure assistència per als nostres alumnes i només es requereix saber realitzar girs i frenats bàsics.

El punt de sortida es la botiga Inercia (C/ Roger de Flor 10, 08018-Barcelona), estigues atent a les nostres xarxes socials per saber-ne les dates.
(més…)

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER A COL.LEGIS


activextraescolarPatinar és un esport que augmenta la coordinació, l’equilibri, el sentit espacial i els reflexos, i per això a l’Escola Oficial de Patinatge Inline considerem que aprendre a primerenca edat contribueix molt positivament al desenvolupament motriu dels nens.

Per això oferim classes a les escoles de primària i secundària que poden realitzar:
de manera puntual, en forma de jornada teòrico-pràctica en les nostres pistes cobertes o a les pròpies instal.lacions del col.legi
de manera periòdica, una o més vegades per setmana, en aquest cas ens desplacem fins al centre que requereix els nostres serveis per a major comoditat dels seus alumnes.

No cal dir que, com tots els esports, patinar requereix pràctica i el veritablement recomanable és un aprenentatge continuat.

 

Contacta amb nosaltres per obtenir informació més detallada.

CLASSES DE PATINATGE AL CARRER


foto-classes-carrerUn cop els nostres alumnes van agafant confiança amb els patins anem, mica en mica, acostant-los a experimentar el que serà el seu mitjà natural sobre els patins: el carrer. Així, practicarem tècniques que hem après de manera segura dins les nostres instal.lacions, per aplicar-les al carrer. També practicarem tècniques que només es poden aprendre al carrer com fer baixades, baixar i pujar voreres, etc.

telefoane ieftine