RUTES URBANES EN PATINS

Escrit peradmin. Publicat a

rutesfacilsCom a complement a les classes, a l’Escola Oficial de Patinatge Inline realitzem rutes urbanes perquè milloris el teu nivell mentre et diverteixes i passes una bona estona.

Aquestes rutes són gratuïtes i de lliure assistència per als nostres alumnes i només es requereix saber realitzar girs i frenats bàsics.

El punt de sortida es la botiga Inercia (C/ Roger de Flor 10, 08018-Barcelona), estigues atent a les nostres xarxes socials per saber-ne les dates.

ruta2

Si ja teniu un nivell mínim de patinatge en el qual podeu girar i frenar de manera bàsica, és molt recomanable que us comenceu a aquestes rutes per anar millorant el vostre nivell, alhora que passeu una bona estona descobrint la ciutat sobre patins.

Els dies i hores de les rutes apareixen en el CALENDARI d’aquesta mateixa web.

 

Recomanem portar totes les proteccions: genolleres, colzeres i canelleres, així com casc.

Podeu també visitar la nostra galeria d’imatges on hi ha una mostra gràfica de les rutes realitzades.

Si no us atreviu a sortir sols o voleu passar una bona estona patinant, animeu-vos i participeu, segur que us divertireu!!

Important: Tots els assistents a aquestes rutes gratuïtes fan l’activitat sota la seva pròpia responsabilitat. Els menors han d’anar acompanyats i supervisats per un adult en tot moment. No es permetran comportaments incívics.

 

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.