CLASSES PARTICULARS DE PATINATGE EN LÍNIA

Escrit peradmin. Publicat a

Recomanem les classes particulars només en el cas que no us vagi bé cap dels nostres 13 horaris setmanals o si ja sabeu patinar i voleu aprendre alguna cosa molt concreta, ja que les classes particulars es fan al carrer i el lloguer de material no està inclòs. Penseu que no us podem oferir classes particulars en els horaris que ja fem classe. Consulteu siusplau la secció “horaris” en les pestanyes superiors d’aquest mateix web.

Si voleu classes particulars perquè teniu poc o cap nivell de patinatge, no patiu, en tots els horaris hi ha nivell principiant i els nostres monitors ensenyen cada dia a alumnes que no han patinat mai, així com també us trobareu altres alumnes en el vostre mateix cas.

Consulteu-nos sobre quins horaris hi ha menys alumnes si voleu una atenció més personalitzada. En el cas dels més petits, recomanem sempre les classes en grup ja que podran fer jocs amb altres nens, socialitzar-se i aprendre jugant.

Us animem a que vingueu a provar una primera classe per només 7 euro. Podeu consultar com i quan fer aquesta classe de prova a la secció “dubtes” d’aquest mateix web.

En cas que tot i així vulgueu fer classes particulars, el preu és de 35 euro/hora per a una persona, per a més persones contacteu-nos a aquí.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.