CLASSES DE PATINATGE URBÀ PER A ADULTS

Escrit peradmin. Publicat a

patinatgeurbaAprofitant la seguretat i la privacitat de les nostres instal.lacions cobertes, els nostres patinadors novells aprenen a girar, frenar i moure’s amb desimboltura.

A mesura que van dominant aquests conceptes bàsics se’ls prepara per sortir al carrer, on el nostre fabulòs equip de monitors els ensenyarà tècniques avançades o molt avançades que poden arribar a incloure el descens de pendents i escales.

 

adultosUna de les virtuts del patinatge en línia és que el pot practicar gent de totes les edats. Per motius culturals, moltes vegades s’associa a l’activitat de patinar en línia a gent jove o nens, però res més allunyat de la realitat. El patinatge en línia no només és apte per a tot tipus de persones, sinó que a més és altament recomanable com a pràctica esportiva habitual per mantenir-se en forma tant física com psíquicament.

En països amb una llarga tradició en patinatge sobre gel com Holanda, Alemanya o Àustria, per citar alguns, és habitual veure patinar a gent d’avançada edat sense cap tipus de complex i amb una soltesa envejable. Evidentment, no és el mateix aprendre a patinar sent un nen, de fer de gran, però amb voluntat i ganes, no hi ha res impossible. Per citar un exemple tenim al gran Enrico Perano, un dels mestres del patinatge acrobàtic, que va començar a patinar als 34 anys i que 10 anys més tard té una soltesa i destresa amb els patins increhibles. (El juny de l’any 2005 vam tenir l’honor de rebre a l’Escola Oficial de Patinatge Inline una master-class d’Enrico i veure el que és capaç de fer amb més de 40 anys).

enricoperanoEnrico Perano per això, que des de l’Escola Oficial de Patinatge Inline, hem aconseguit que moltíssima gent perdi la por als patins i que amb prudència i paciència acabi gaudint d’aquest bonic esport.

Programa del Curs de Patinatge en Línia per a adults

El programa del curs de patinatge cromprende tot tipus de tècniques per a patinar amb seguretat pel carrer. Ets tècniques comprenen tot tipus de girs i frenades que durant molts anys han servit a milers d’alumnes per convertir-se en autèntics patinadors urbans. Així mateix, dins del curs de patinatge es veuen altres aspectes més lúdics per a no només patinar amb seguretat, sinó per divertir-se amb els patins. És per això que molts dels nostres alumnes repeteixen any rere any per perfeccionar la seva tècnica de patinatge, divertir-se amb els patins o simplement mantenir-se en forma.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.