CLASSES DE PATINATGE PER A NENS

Escrit peradmin. Publicat a

CLASSES DE PATINATGE PER A NENSPerquè ensenyar a patinar a un nen mai serà el mateix que ensenyar a un adult, les classes per als petits es realitzen totalment a part de les dels grans i es basen en multitud d’exercicis que combinen joc i aprenentatge.
Per descomptat, els nostres monitors compten amb una llarga experiència en el tracte infantil i es serveixen de tècniques psicopedagògiques més que provades per fomentar les aptituds dels nens.

PATINATGE PER A NENSA l’Escola Oficial de Patinatge en Línia portem molts anys fent classes de patinatge a nens i nenes de totes les edats. L’objectiu ha estat sempre que els més petits aprenguin a patinar divertint-se, ja que la nostra experiència ens ha demostrat que no es pot aconseguir que un nen aprengui a patinar si no gaudeix amb el què fa. És per això que es barregen exercicis tècnics amb jocs de tot tipus aplicats als patins. Així, els nens van aprenent a patinar sense adonar-se’n.

El patinatge és una activitat excel lent per als nens, ja que fomenta les seves capacitats motores, de coordinació, físiques i psicològiques, així com de relació social. Els nostres monitors tenen una llarga experiència impartint classes per a tot tipus de nens i titulacions certificades que els donen els coneixements necessaris perquè qualsevol nen pugui aprendre a patinar.

Una pregunta que solen fer-nos els pares, és l’edat mínima per començar a patinar. Tot i que no hi ha una norma fixa, l’ideal és que comencin a partir dels 4 anys. Això sí, cada nen és un món i la política de l’Escola és la de no obligar mai a un nen a fer la classe, és a dir, si un nen es nega a realitzar les activitats o plora per no estar a gust o perquè necessita tenir la presència dels pares, es recomanarà als mateixos que el portin al cap d’uns dies més una mica endavant.

És per això que es recomana que el nen faci una classe de prova per veure la seva actitud davant la classe.

PATINATGE PER A NENS

Recomanacions als pares
És molt important que els pares confiïn en la nostra experiència i segueixin aquests consells perquè els seus fills aprenguin a patinar de manera ràpida i segura:

– Portar material de patinatge adequat: En moltes ocasions els nens porten patins i proteccions de molt baixa qualitat. Aquest fet, a part de dificultar l’aprenentatge, pot ocasionar-los lesions irreversibles. Per tant, és preferible que utilitzin el material de patinatge que l’Escola cedeix gratuïtament o que en comprin un de més qualitat.

– No intervenir en les classes: De vegades, els pares són sobreprotectors amb els seus fills. Això pot impedir l’aprenentatge correcte dels seus fills. Per tant, encara que els vegin plorar o caure a terra repetidament, preguem que confiïn en el bon fer dels nostres monitors. Si el monitor veu que no hi ha manera i el nen no vol patinar, no l’obligarà i ho comunicarà als pares.

– Portar roba adequada: Sobretot a l’hivern, alguns nens van excessivament abrigats i no es té en compte que dins del pavelló i realitzant una activitat física com és el patinatge, el nen pot sentir-se incòmode al suar en excés.

– Apuntar-se el pare o mare a fer classes també: Sí, una molt bona recomanació per als pares és que facin com molts d’altres i prenguin classes de patinatge també. Als nens acostuma a motivar-los molt que els seus pares realitzin la mateixa activitat que ells. Al cap de poc temps, podreu gaudir també del vostre temps lliure plegats patinant pel carrer.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.