Rutes en patins

Cada dos dissabtes a la tarda organitzem rutes fàcils perquè tots els alumnes puguin fer pràctiques a classe, anant de ruta. En un ambient relaxat i divertit podreu visitar la ciutat en grup. Consulteu el nostre calendari per veure quins dies hi ha ruta.

El lloc de trobada és el Passeig Garcia Faria cantonada amb C / Josep Pla (dues travessies per sota del Centre Comercial Diagonal Mar). L’hora de trobada és les 17h a l’hivern i les 18h a l’estiu. NO cal reservar, podeu presentar-vos directament 15 minuts abans, la ruta tindrà lloc sempre que no plogui.

Les rutes són gratuïtes i pot participar-hi qui ho desitgi, havent de tenir un nivell mínim per poder gaudir del recorregut (saber frenar amb el fre). Els col.laboradors de l’Escola us ajudaran i guiaran al llarg de tot el recorregut.

Si no teniu material, podeu llogar-lo a www.inercia.com. (Hi ha descompte per a alumnes de l’Escola).

Animeu-vos i veniu, segur que us agradarà!

Important: Tots els assistents a aquestes rutes gratuïtes fan l’activitat sota la seva pròpia responsabilitat. Els menors han d’anar acompanyats i supervisats per un adult en tot moment. No es permetran comportaments incívics.