EQUIP

 

Aquest és l’increïble EQUIP de l’Escola Oficial de Patinatge Inline!

L’Escola Oficial de Patinatge Inline és l’Escola de Patinatge de referència de Barcelona, i el seu èxit es deu al seu alt estàndard de qualitat en l’ensenyament d’aquest esport, que no hagués estat possible sense la gran qualitat humana del seu fabulós equip.

TONI PLA

Toni Pla - Professora i directora de l'escola oficial de patinatge inlineToni és tota una institució en el món del patinatge en línia. A part d’haver demostrat àmpliament la seva vàlua com a jugadora i entrenadora d’hoquei línia, el seu impressionant currículum i experiència la fan un dels millors professors de patinatge a Espanya. A l’Escola s’encarrega de donar classes de patinatge a nens i també de donar classes de patinatge avançades. Breu Currículum: – Monitora titulada per I.I.S.A. – Monitora titulada per la Federació Catalana Patinatge – Campiona de Catalunya Lliga Femenina Hoquei Línia temporadas 97-98-99-2000-01-02-03-04-05 – Campiona Copa Federació temp. 97-98-99-2000-01-02-03-04-05 – Campiona d’Espanya Hoquei Línia Femení temp. 1998-1999-2000-01-02-04-05 – Entrenadora categories Juvenil i Júnior del Club Hoquei Sant Andreu. – Jugadora de la Selecció Catalana i Selecció Espanyola d’Hoquei Línia. – Patrocinadors passats: Nike , K2 , Mojo, Blood Cells, Boneless , Aero Wheels, Fila , Roxa, Rollerblade , Powerslide  – Patrocinadors actuals: Rollerblade , Inercia . – Sub-Coordinadora de les 9 edicions de la Cursa en Patins del Corte Inglés. – Sub-Coordinadora de la primera edició de la Festa Sobre Rodes.

CARLES BIAL

Carles Bial - Professor i sots director de l'escola oficial de patinatgeCarles viu el món del patinatge en línia com molt pocs ho fan. A part de la seva faceta com esportista d’alt nivell tant en patinatge de velocitat com hoquei en línia, és el creador de diversos portals d’internet dedicats al món del patinatge en línia, organitzador d’importants esdeveniments de patinatge i mil i un coses més. Sens dubte, la seva vida és el patinatge. A l’Escola imparteix classes de tots els nivells, des de principiants a molt avançats. Breu Currículum: – Monitor titulat per I.I.S.A. – Monitor titulat per Federació Catalana Patinatge – Campió Catalunya Patinatge Velocitat temporades 95-96-97-98-99 – 3er.clas. Campionat Espanya Patinatge Velocitat temp. 1998 – 6 º clas. Campionat Europa Marató Màster de Patinatge de Velocitat 2003 – Jugador i entrenador d’Hoquei Línia Club Hoquei Premià temporada 2004-2005. – Subcampió de Catalunya d’hoquei línia temporada 2003-2004 (CH Premià). – Campió de Catalunya d’hoquei línia temporada 2006-2007 (CH Sant Andreu). – Subcampió de Catalunya d’hoquei línia temporada 2007-2008 (CH Sant Andreu). – Campió de la Lliga Mediterrània temporada 2007-2008 (CH Sant Andreu). – Patrocinadors passats: Nike , K2 , Mojo, Blood Cells, Boneless , Aero Wheels, Fila , Roxa, Rollerblade – Patrocinadors actuals: Powerslide , Inercia – Coordinador de les 9 edicions de la Cursa a Patins El Corte Inglés. – Coordinador de la primera i segona edició de la Festa Sobre Rodes. – Webmaster del portal de patinatje en línia www.inlineonline.com – Webmaster del portal de patinatge freeskate www.fskportal.com – Soci fundador i Webmaster del portal de l’Associació de patinatge Rodes Sense Motor www.rsm.org

 

XAVI

Xavi Costas - professor de l'escola oficial de patinatgeXavi representa en persona la feina que realitzem a l’Escola. Ningú es podia imaginar que, quan va anar a l’escola com alumne fa diversos anys sense saber pràcticament aguantar-se sobre els patins, es convertiria primer en un gran patinador i posteriorment en un excel.lent monitor. Ningú millor que ell, pot explicar en primera persona les seves experiències com principiant a l’hora de calçar-se uns patins. Ell s’encarrega dels alumnes més principiants i de nivell mig i ajuda en moltes ocasions en les classes amb nens.

 

 

 

 

RAQUEL

Raquel Rodríguez - professor de l'escola oficial de patinatgeLa Raquel és jugadora d’hoquei línia des dels 17 anys, competint a la lliga catalana i lliga nacional (èlit), i compagina el seu temps essent també una de les nostres monitores d’activitats extraescolars (classes de patinatge per a col.legis). A les classes de l’Escola Oficial de Patinatge Inline la Raquel és una de les monitores encarregades de les classes per a nens i adults principiants.

 

 

 

 

 

 

EULÀLIA

Eulàlia Rosell

L’Eulàlia també ha estat jugadora d’hoquei línia, essent Campiona de Catalunya Lliga Femenina Hoquei Línia, Campiona d’Espanya Hoquei Línia Femení, Segona entrenadora de l’equip femení de la a Selecció Espanyola d’Hoquei Línia.

S’encarrega de grups de principiants i destaca per la seva paciència i capacitat de transmitir els seus grans coneixements.

Com ella ens diu: “Vaig començar a patinar a 18 anys pel carrer amb el meu germà i des de llavors sempre m’ha acompanyat. El patinatge forma part de la meva vida, amb la meva família i amb ell he conegut grans amics.

 

 

 

 

ALBA

Alba Monitora

L’Alba o Maggie Love com a nom de guerra a Roller Derby, té una llarga trajectòria dins del món del patinatge. S’encarrega de les classes de patins de quatre rodes o quads, ja que es una crack amb aquests tipus de patins. Aquí teniu un breu currículum:

Patinadora d´agressiu en linea durant 8 anys.
Jugadora de Roller Derby a Barcelona Roller Derby desde 2011
Capitana de l´equip Ingles de Acero de Barcelona Roller Derby durant 4 temporades.
Entrenadoras de Bracelona roller Derby durant 4 Temporades.
Entrenadora de Barcelona Rocknrollaz Men´s Roller Derby desde 2015
Jugadora de la Sel.lecció Espanyola de Roller Derby a la temporada 2013/2014
Bench Manager de la Sel.lecció Espanyola de Roller Derby masculina.
Jugadora de la sel.lecció Espanyola de Roller Derby a la temporada 2016-2017

Com ella ens comenta: “Hem vaig trobar amb el meus primers patins per casualitat, el meu germà gran va començar quan jo era patita i he va traspassar l’afició. 

M’encanta patinar ja que hem dona total lllibertat i sensacións que altres esports no m’han donat mai. M’han permes coneixer molta gent y viatjar per to el mon. Hem genera molta adrenalina i májuda a estar en forma.

 

 

ADRIÀ

adria-monitor

Als 5 anys vaig fer una extraescolar de quads, on em vaig trencar un braç
Amb 8 llogava patins a la Vila Olimpica i anava al skate park de la Marbella a fer el que podia, sense trencarme res.
Als 10 vaig fer un curs d’iniciacio de patinatge sobre gel al Skating de Barcelona
Als 11 vaig entrar a l’escola de hockey gel del FC Barcelona, i vaig jugar-hi fins els 21 anys, arribant a la categoria senior.
Als 18 anys vaig començar a jugar a hockey linea al Sant Andreu, aquell any vam ser campions junior de Catalunya.
Als 19, jugant a Cervello, campions de Catalunya i d’Espanya junior.
Als 20, amb Sant Andreu, subcampions de Catalunya junior
Als 21, subcampions de catalunya senior, i campions de la lliga mediterrania
Amb 25 anys iniciem el projecte Zombies, participant a diferents tornejos estivals, i totes les Sparta Cup.
Actualment, els Zombies juguem la lliga catalana senior

Com ell ens comenta: “El meu principal vincle amb el patinatge es a traves del hockey, pero desde ben petit vaig trobar la practicitat de desplaçarme en patins per la ciutat, la sensació de llibertat, reactivitat i velocitat.

Hi ha un parell de plaers: jugar a hockey sobre un llac gelat en mig de la muntanya sentint com el gel es va esquerdant, i patinar per la ciutat de matinada quan no hi ha gent ni cotxes.

 

 

 

IRENE

irene-monitora

Monitora de patinatge nivell icp1 i 2 i icp kids
Monitora de patinatge a diferents associacions
Rider team inercia, patrocini rollerblade
Videotutorials de freeskate

Com ella ens comenta: “La meva passió pel patinatge va començar quan tenía 6 anys fent patinatge artístic amb quads. Durant un temps vaig patinar amb quads i patins en linea fins que finalment em vaig decantar per l’in-line, perque mencanta patinar pel carrer.
Per diverses circumstàncies vaig deixar de patinar durant uns anys, pero en fa 3 que vaig reprendre els patins i aquest fet ha canviat la meva vida: vaig deixar la meva feina de cuinera per dedicar-me unicament a patinar, em vaig treure les titulacions de monitora ICP 1 i 2 i vaig començar a treballar a l’escola on encara hi treballo de monitora.
Formo part del team Inercia, estic esponsoritzada per rollerblade i faig videotutorials.
El meu temps lliure el dedico a fer curses (behobia-san sebastian, pamplon-puenta de la reina, 24hores calafat, cursa dels mistos, mitja marato murcia…), al patinatge de carrer freeskate i sobretot magrada saltar i jugar amb el carrer.
Ultimament, m’estic iniciant en el descens ja que la velocitat en baixada me fa vibrar.

Una de les meves maníes quan tinc patins nous es desmontar-los, separar totes les parts i mirar que tot estigui correcte, llavors els torno a montar de manera que s’adaptin perfectament al meu peu. També customitzo material de patinar (casc, patins…)

 

SONIA

sonia-monitoraJugadora de hockey linea desde els 16 anys (2009) competint en lliga catalana i lliga nacional (èlit) com a portera amb l’equip femení Jujol de Sant Joan Despí.
Portera en l’equip yayetes team de la lliga veterans.
Actualment patino com a hobby.

Com ella ens comenta: “Hem motiva patinar perque es un repte i m’agrada autosuperarme amb la diversió que això implica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SARA

sara-monitoraMonitora titulada per la Federació Catalana de Patinatge
Jutge territorial de patinatge artístic per la Federació Catalana de Patinatge
Jutge de patinatge artístic del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona
Monitora de lleure titulada ( Fundació Pere Tarrés)
Patino des dels 5 anys, i fins l’any passat competia en la modalitat de Xou de grup gran (arribant a una 2º posició a l’International de groupe a França del 2014, i 3º al 2015) i de quartet (amb una 3º posició al Campionat de Barcelona i una 4º al campionat de Catalunya del 2014) de patinatge artístic.

Com ella ens comenta:”Des de fa més de 7 anys gaudeixo també d’aquest esport a partir de la seva ensenyança als més petits, i malgrat hagi deixat de banda el món de la competició pels estudis (grau en arquitectura), puc seguir fent el que més m’agrada i intentant transmetre aquesta motivació als que comencen a partir de les classes.

 

 

 

 

 

 

NÚRIA

Entrenadora i jutge de patinatge artístic, patinadora de competició des dels 9 anys.
Component del grup de xou El Masnou competint a nivell internacional durant 6 temporades quedant bronze mundial el 2006, campions d’europa i sots-campions del mon 2008 i plata europea el 2010.
Instructora icp2 de patinatge en línia, Patinadora in-line des del 2010, participació en 4 edicions de les 24h roller tour de calafat i a la cursa dels mistos 2016.

Com ella ens comenta:”Puc dir que directa o indirectament, dec tot el que tinc a les rodes, es pot dir que porto tota la vida patinant. Quan em poso uns patins em sento segura, feliç i lliure.