Classes de patinatge gratis a Barcelona

Escrit peradmin. Publicat aEscola Oficial de Patinatge, Home, Noticies de Patinatge

L’Escola Oficial de patinatge ofereix classes de patinatge gratis a Barcelona!
En col·laboració amb la botiga de patins Inercia, es lliurarà un val bescanviable per dues classes de patinatge gratuïtes (una per a dues persones), per la compra d’uns patins a la botiga.
Aquests vals per classes gratis de patinatge es podran fer servir només en determinats horaris, de manera que és molt recomanable consultar-nos abans (a la secció “dubtes freqüents” expliquem com i on usar-los).


Les classes gratuïtes de patinatge s’impartiran en els nostres centres de Barcelona i cada val és vàlid per a dues persones.
Encara que siguin classes de patinatge gratis, els posseïdors del val gaudiran d’una classe de patinatge amb les mateixes garanties i qualitat que les nostres classes habituals, és a dir, amb professors titulats, assegurança i accés a vestuaris i dutxes.
Així mateix, es podrà sol·licitar patins i proteccions de manera gratuïta també per a realitzar les classes de patinatge. El casc és obligatori fins als 16 anys i cal dur-ne un de propi.
Aquestes classes de patinatge gratuïtes són aptes tant per a adults com nens, a partir de 4 anys.


No perdis l’oportunitat de gaudir classes de patinatge gratis a la millor escola de patinatge del món mundial! 😉

Tags: , , , ,

Trackback from your site.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Deixa un comentari