Quina modalitat de pagament escullo?

Escrit peradmin. Publicat a

Consulteu els nostres preus aquí.

Escolliu la modalitat de pagament segons la quantitat les classes que vulgueu fer al mes: el més econòmic és la quota mensual i classes extres, el més car les classes puntuals a 13 euro.

Després de pagar la matícula, que varia a mida que avança el curs, podeu escollir entre:

quota mensual: 40 euro  per 4 classes a fer en un mes natural (de l’1 al 31). Es poden fer entre tots els nostres horaris/pistes quan us vagi bé, no cal avisar però sí arribar 15/20 minuts abans de la classe. Si voleu fer més de 4 classes podeu pagar 7 euro extra per cada classe adicional dintre del mateix mes natural. Quan comença un nou mes es paguen 40 euro per fer 4 classes més. Si no gasteu les 4 classes abans que s’acabi el mes les perdeu. No es poden passar a un altre mes ni altres alumnes/familiars. És l’opció més econòmica.

classes puntuals: 13 euro cada cop que veniu, us dóna llibertat total i no pagueu per futures classes. És l’opció més cara, és per venir un o dos cops al mes.

abonament 10 classes:  120 euro, compres 10 classes puntuals de cop i t’estalvies diners. Pots venir quan vulguis i gastar-les quan vulguis. Cada dia que vinguis has de portar l’abonament i et tatxarem una classe. Quan l’acabis en pots comprar un altre. Es pot compartir entre varis alumnes que estiguin matriculats. No caduca.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.