Quan puc fer la classe de prova?

Escrit peradmin. Publicat a

Qualsevol adult o nen pot fer una classe de prova sense necessitat d’avisar-reservar abans, però fixeu-vos en els horaris perquè tots són per a adults, però no en tots hi ha nens, que a més estan en grups separats.

Us podeu presentar qualsevol dia (fixeu-vos en el calendari que no sigui festiu de l’Escola), i fer la classe de prova per 7 €, lloguer de material inclòs. Si porteu els vostres patins el preu és el mateix. El casc és obligatori fins als 16 ays i cal dur-ne un de propi. El pagament és en metàl.lic.

Per a la classe de prova heu de portar un parell de mitjons, preferiblement per sobre del turmell, i roba amb la que us sentiu còmodes (no hi ha normes!). A Clot de la Mel i Estació del NOrd hi ha vestidors i dutxes que podeu utilitzar abans i després de les classes, per si voleu canviar-vos de roba, i a Pare Manyanet i Farga disposeu de serveis per a canviar-vos (sense dutxes).

Cada persona només podrà fer una classe de prova entre setembre i juliol. El pas següent és pagar la matrícula  (25 euro) i triar manera de pagament (13 euro per classe, 40 euro per 4 classes al mes ó abonament de 10 classes a 120 euro).

Cal que arribeu 15/20 minuts abans del començament de classe perquè us puguem prendre nota, donar el material adequat i no comenceu amb presses.

Podeu venir sols, acompanyats, en grup …. animeu-vos!

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.