Pagament de la prova, matricula i classes, com es fa??

Escrit perlatoni. Publicat a

El primer dia es fa el pagament en metàl.lic, ja sigui per pagar la classe de prova (7 euro), la matrícula (25 euro) o les classes (13, 40 ó 120 euro). No accepten targetes de crèdit, i agraïm enormement que pagueu amb l’import exacte per agilitzar la cua (sobretot a principi de mes, ja que tenim un nombre limitat de bitllets petits i monedes).

Els pagaments es fan 15/20 minuts abans de la classe (excepte dissabte al matí que arribant a les 10h ó 11.30h és suficient).

Podeu pagar sempre en metàl.lic, o per transferència bancària: al full d’informació que us donem el primer dia hi ha el número de compte, però sou vosaltres que feu la transferència, ja que si un mes no veniu no cal que el pagueu. Cal posar el nom de l’alumne com a remitent i portar el comprovant.

Quan pagueu us donem dos papers: el rebut de la matrícula (que us serveix per recollir la samarreta de regal de l’Escola i rebre descomptes a la botiga Inercia), i el ticket de les classes. Heu d’entregar aquest ticket al monitor cada dia abans de fer la classe. En cas de pèrdua no seran reemborsats ni substituïts.