Com utilitzo els vals de classes gratis de INERCIA?

Escrit peradmin. Publicat a

Si has comprat uns patins a la botiga INERCIA, han de donar-te un val (flyer de l’escola) amb el segell de la botiga, que és vàlid per a una classe gratuïta per a dues persones (no dues classes per a la mateixa persona), perquè puguis venir acompanyat/a si et ve de gust.

Tant si ets alumne de l’Escola com si no ho ets, podreu realitzar, tu i el teu acompanyant, una classe gratuïta on també  us deixarem material si ho necessiteu, sense cap cost (patins i proteccions). Casc obligatori fins als 16 anys, cal dur un de propi.

No cal reserva prèvia per realitzar la classe gratis, però fixeu-vos si veniu amb nens que sigui en els horaris corresponents. Vegeu la secció “horaris” i el “calendari” per veure els festius. A partir de setembre 2017 només podreu realitzar la classe a les pistes de Clot de la Mel i Pare Manyanet (veieu secció horaris/on som).

Si teniu més d’un val de classes gratis podreu usar-los quan vulgueu. També podeu regalar els vals a qui vulgueu, si no tenen material l’hi deixarem sense cap cost. Aquests vals no caduquen.

IMPORTANT: NOMÉS PER A CLASSE DE QUADS també es pot fer servir el ticket de classe gratis a Estació del Nord, dilluns de 19 a 20h.

 

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.