Abonaments de 10 classes: com funcionen?

Escrit peradmin. Publicat a

En comptes de pagar 13 euro cada vegada que veniu, podeu comprar un abonament de 10 classes (120 euro) que no caduca i us dóna llibertat total per gastar les classes quan vulgueu, estalviant-vos diners i podent-lo compartir amb altres alumnes matriculats. No caduca mai, però per a seguir-lo fent servir al setembre caldrà pagar la matrícula de nou per a tants titulars com el vulguin seguir fent servir.

Per poder comprar aquest abonament també s’ha d’abonar la matrícula (25/ 12/ 6 euros, segon en quin mes us apunteu), que inclou un welcome pack: 2 samarretes, de l’Escola i d’Inercia, una bossa i el 15% de descompte en la compra dels vostres primers patins (10% en futures compres).

Quan acabeu un abonament podeu comprar-ne un altre sense cap problema. Us recomanem que consulteu els festius al calendari de l’Escola per no venir un dia en que estiguem tancats.

Cada dia que vingueu a fer classe heu de portar l’abonament per a que us tatxem una sessió. La pèrdua d’aquest abonament no serà reemborsada ni substituïda.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.